İlkadım Anaokulu
HAMİ EFENDİ CADDESİ YENİ MAHALLE 1520. SOKAK NO4

VİZYON

Okul öncesi eğitimin amaç ve ilkeleri doğrultusunda sevgi temelli, kaliteli eğitimi ile okul öncesi eğitimi yaygınlaştırarak, önemini kavratıp, sağlıklı nesiller yetişmesini sağlamak. Siirt bölgesinde en iyi ve başarılı anaokulu olmaktır.

MİSYON

Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaçları ve ilkeleri doğrultusunda, çocukların; Atatürk, Vatan, Millet, Bayrak, Aile ve İnsan sevgisini benimseyen, gelenek ve göreneklerimize karşı duyarlı, kendine güvenen, çevresi ile iyi iletişim kurabilen, sorumluluk sahibi, kendi haklarını korurken başkalarının haklarına saygı gösteren, dürüst, kültürel çeşitlilik içinde hoşgörülü bireyler olarak yetişmelerine ve ilköğretime temel hazırlamak amacı ile çaba göstermektir.

İKİLİ

07:30-12:30 12:30-17:30

Proje Çalışmaları

OKULUM TEMİZ PROJESİ BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ SIFIR ATIK PROJESİ OKULDA SAĞLIĞIN KORUNMASI VE GELİŞTİRLMESİ PROGRAMI